Om oss

Hvem skulle tro at en bursdagsfeiring ville resultere i en sausrevolusjon Norge ikke har sett maken til? Det var nettopp en slik feiring som markerte startskuddet for Fred the Chef Foods AS, hvor de to kameratene Fredrik Aarnes og Sam Bryhni startet samtalene om å omskape sausmarkedet. Bedriften så dagens lys i 2016, og har hatt produkter i hyllene på MENY i snart to år. Nylig har ASKO har tatt inn deres Sweet Ginger Sauce for salg gjennom Norgesgruppen, mens Bama har ført halvlitersversjoner inn på kjøkkenet til hoteller og restauranter landet rundt.

Hamarkokken Fredrik «Fred» Aarnes er hjernen bak produktene, mens Sam Bryhni er hjernen bak forretningen. Et vennskap med over 20 års fartstid har gjort dette til en suksessduo med mål om å spre matglede til folket.

Det er ingen hemmelighet at nordmenn har en økende kjærlighet for sauser, og takket være Fred the Chef finnes det nå nye og spennende alternativer på markedet. Du trenger dermed ikke lenger reise til utlandet for å hamstre tilbehør til maten – sausnyhetene kommer til deg.
Alle sausene er norskprodusert hos Matprodusenten i Vestfold og er perfekt for hele folket – uansett om du har allergier, intoleranser eller plantebasert kosthold. Med to produkter allerede til salgs og stadig flere nyheter i produksjon, er det ingen tvil om at sausrevolusjonen er i gang!

Flavour to the people

opp