Fred the Chef’s Chili Krisp

Fenomenet chili chrisp oppstod i Kina flere tiår tilbake, og har nå spredt seg som «chili i tørt gress» verden om. Med det helnorske tilbehøret Chili Krisp, bringer Fred the Chef dette internasjonale fenomenet til Norge. En ting er sikkert – the heat is on!

Hvordan kan vi best beskrive smaken av Chili Krisp, matlagingens nye uunnværlige følgesvenn? Ett ord: umami (den femte smak ved siden av surt, søtt, salt og bittert). Med oljefritert chili, løk og hvitløk får hver munnfull en særegen, knasende og ikke minst pikant smak du sent vil glemme. Har du først fått smaken på Chili Krisp, da er det ingen vei tilbake.

Chili Krisp er ubestridelig kjøttets nye bestevenn, da det passer ypperlig til alt fra biff til pølser og ulike kjøttretter. Vi kan for eksempel anbefale å blande krydderet med creme fraiche for å lage et spicy tilbehør til biffen. Du kan også drysse Chili Krisp over salat, kylling, pizza, nudler, frukt og til og med iskrem. Det finnes ingen begrensninger.
Fred the Chef har som mål å spre matglede til folket, og alle tilbehør er derfor utviklet for å kunne nytes av så mange som mulig. Det vil med andre ord si at Chili Krisp er fri for allergener, i tillegg til å være helt plantebasert. Dette er selvsagt også et produkt uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Chili Krisp er helt norskprodusert og finnes i hyllene i utvalgte MENY-butikker. Det kan bestilles til andre butikker gjennom Norgesgruppen.
Med en kontinuerlig økende tilhengerskare er det ingen tvil om at dette er et tilbehør som har kommet for å bli, og takket være Fred the Chef finnes det nå et spennende alternativ på det norske markedet. Har du forresten også smakt vår Sweet Ginger Sauce? Les mer her om vår populære ingefærsaus.

ChiliKrisp-edited

Passer til det aller meste

Ingredienser

  • Rapsolje
  • Løk
  • Chili (12,9%)
  • Hvitløk
  • Salt
opp